Отстраниха от работа полицайката Любка Гечева заради катастрофата на Околовръстния

...
Отстраниха от работа полицайката Любка Гечева заради катастрофата на Околовръстния
Коментари Харесай

Отстраниха полицайката заради необичайна близост с Любенов

Отстраниха от работа полицайката Любка Гечева поради злополуката на Околовръстния път в София, при която пийнал и дрогиран водач умъртви френски жител със спортния си автомобил. Жена към момента е с заплаха за живота в болница. Отстранен е и още един чиновник в Шесто полицейско ръководство, който е бил на мястото на престъплението във съдбовната нощ.

Още в деня след тежкия случай очевидци описаха първо пред " Новините ON AIR ", че е имало неестествена непосредственост сред униформените и Любенов.

" Направи ми усещане онази вечер непочтено държание на една от служителките на Министерство на вътрешните работи, която беше в неестествена непосредственост с причинителя на закононарушението и неговия съучастник. Тя се показваше в подсмиване, физически контакт посредством потупване, фамилиарничене ", съобщи свидетел.

Снимките ѝ в интернет са повода да се зададе въпросът от кое място са приходите на служителя на реда Гечева. Различните скъпоструващи дестинации и парадирането с разточителен живот са постоянно запечатани и оповестени в обществените мрежи. И до момента в който се обяснява това, полицията и прокуратурата към момента не съумяват да намерят общ език.

" Може би тук желая да отбележа - аз доста добре познавам законодателството на Република България и съм го посочил неведнъж. Когато се търси взаимоотношение, органите на полицията бяха длъжни да преценяват дейностите си с напътствията на прокурора не тъй като не могат да създадат нещо, а тъй като изказванието беше, че това ще саботира следствието на прокуратурата ", съобщи служебният министър на вътрешните работи Иван Демерджиев.

Все още не са ясни резултатите от инспекцията на прокуратурата за дейностите на служителите на реда преди злополуката.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР