Отстрани изглежда, че Дженифър Анистън има всичко, за което може

...
Отстрани изглежда, че Дженифър Анистън има всичко, за което може
Коментари Харесай

Драмите и провалите на Дженифър Анистън

Отстрани наподобява, че Дженифър Анистън има всичко, за което може да мечтае. Една от най-известните актриси в света е красива, известна и богата. Но макар че е ослепителен образец за всички тези качества, историята ѝ не постоянно е била щастлива. 

Анистън процъфтява в шоубизнеса към този момент към 40 години, само че какво да кажем за тъжните моменти в живота ѝ, за които никой не приказва?  

Травматичният бракоразвод на родителите ѝ се отразява на любовния ѝ живот 

Когато е единствено на девет години, Анистън се връща от рожден ден на другар и открива, че татко ѝ ги е напуснал. Майка ѝ оповестява това незабавно, вместо да я настани и да я приготви за диалога. Внезапното овакантяване на татко ѝ било травматично за Анистън, която трябвало да живее и с обстоятелството, че той към този момент имал нова връзка. 



Така и не съумява да построи читава връзка с майка си

Майка ѝ постоянно я е осъждала   

Майката на Анистън, Нанси Дау, поставяла високи условия към щерка си и постоянно се е фокусирала върху външния ѝ тип. Освен това тя имала експлозивен темперамент и била склонна да се наскърбява за най-незначителни неща.   

Дженифър Анистън има дислексия 

Училището в никакъв случай не е било елементарно за Анистън. Но въпреки постоянно да е считала, че е нискоинтелигентна, в зрелост тя схваща, че има дислексия. Тя открива положението, когато отива на очен обзор. По време на теста за четене експерти открили разстройството. 

Всичките ѝ бракове приключват с развод 

Няколко години откакто се омъжва за Брад Пит, двамата вземат решение да се разделят и в последна сметка се развеждат. Десет години по-късно Анистън отива до олтара с Джъстин Теру. Този брак е даже по-кратък от първия. 

Анистън вижда края на връзката като избор да бъде щастлива. 

" Корабът е отплавал "

Мнозина се чудят дали Дженифър Анистън умишлено е решила да се откаже от опцията да стане родител. 

Her Beauty показва, че двамата с Теру са се пробвали да имат деца благодарение на ин витро, естествени средства и други способи. Анистън разказва несполучливите опити, като показва, че " корабът е отплавал ". Актрисата споделя, че не съжалява за опитите. 

Винаги е страдала от бодърствуване

Въпреки че през 30-те ѝ години това не ѝ въздейства толкоз доста, с напредването на възрастта актрисата стартира да вижда, че безсънието ѝ през нощта провокира проблеми през целия ден.  

Медиите я засрамват със сексистки заглавия  

Таблоидите не се опасяват да лъжат за Анистън и да вършат скандални женомразки мнения. Теми като зърната на гърдите ѝ, фамилното ѝ състояние, развода и неналичието на сътрудник са съществени в медиите, които постоянно я разказват като  " печален, бездетен човек ". 

Смъртта на татко ѝ е била отвратително болезнена 

След като татко ѝ, артистът от сапунените опери Джон Анистън умря, актрисата премина през извънредно тежък интервал. Той издъхна през 2022 година, когато бе на 89 години. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР