Отстранената служителка от Ред Бул, която подаде сигнал за тормоз

...
Отстранената служителка от Ред Бул, която подаде сигнал за тормоз
Коментари Харесай

Отстранената служителка на Ред Бул заплаши да разкрие всичко около случая Хорнер

Отстранената служителка от " Ред Бул ", която подаде сигнал за тормоз и неприлични известия и държание от шефа на тима във Формула 1 на компанията - Кристиан Хорнер, заплашва да разкрие цялостните елементи към случая. До момента това бе под възбрана, защото върви следствие.

Но съгласно английския в. " Гардиън ", позоваващ се на източник, непосредствен до дамата, тя е подготвена да се обърне към арбитражен съд поради непозволено освобождение от компанията.

А той ще и разреши да разкрие самоличността си в общественото пространство, както и детайлите към случая. Включително известията, който тя твърди, че е получавала от Хорнер.

Според експертът по подобен вид каузи Таня Гуудман, представена от " Гардиън ", към този момент е импортирано единствено недоволство в юридическия отдел на компанията.

Но в случай че то бъде отхвърлено, въпросната дама има право да се обърне към въпросния арбитражен съд, разглеждащ проблеми сред работодатели и чиновници. Така делото излиза от корпоративните граници на една компания и става обществено.

Хорнер към този момент загатна, че подозира служителката в съглашателство с някои медии, които непрестанно подклаждат тематиката и внасят напрежение в тима.

Една от тях е " Де Теелеграаф " в Нидерландия, където постоянно по проблема е представен и Йос Верстапен, бащата на международния първенец Макс.

Не е ясно дали от същата народност е и дамата, обвинила Хорнер. Или просто тя е в контакт с Верстапен-старши, който несъмнено е страна в абсурда и ясно пожела шефът на тима да напусне.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР