Отстранен депутат от торите, който е изправен пред обвинения в

...
Отстранен депутат от торите, който е изправен пред обвинения в
Коментари Харесай

Тори депутат Марк Мензис ще се оттегли на фона на твърденията, че е използвал средства от кампанията, за да плати на „лоши хора“

Отстранен народен представител от торите, който е изправен пред обвинявания в машинация и непозволено държание поради изказвания, че е употребявал средства от акцията, с цел да заплаща на „ неприятни хора “, разгласи, че ще се отдръпна.

Марк Мензис подаде оставка от Консервативната партия и сподели, че няма да се кандидатира на общите избори. Миналата седмица той се съгласи да съобщи партийния бич след обвинявания, че се е обадил на 78-годишен някогашен началник на акцията в 3:15 сутринта, заявявайки, че се нуждае от £5000 като въпрос на " живот и гибел ". Депутатът от Fylde може да се изправи пред следствие на Камарата на общините за потребление на средства за акцията.

Той ще продължи да получава депутатската си заплата на фона на възходящите апели за частични избори. Централата на торите съобщи, че не е в положение да дефинира дали средствата са били употребявани непозволено, само че сподели, че има „ модел на държание “, който е под допустимите стандарти.

В изказване господин Мензис сподели: „ Беше огроме...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР