Отстъпка 20% от платеното изследване на скенер или ядрено-магнитен резонанс

...
Отстъпка 20% от платеното изследване на скенер или ядрено-магнитен резонанс
Коментари Харесай

20% отстъпка за изследване със скенер и ЯМР в събота дава в Аджибадем Сити Клиник Варна


Отстъпка 20% от платеното проучване на скенер или ядрено-магнитен резонанс в събота дава Аджибадем Сити Клиник Варна. Медицинският център уголемява опциите за пациентите, които нямат време да се погрижат за здравето си в работните дни и могат да създадат това в почивния ден. Изследванията на скенер и ЯМР се вършат с авансово записване на час. Тъй като цената за проучване на разнообразни зони от човешкото тяло е друга, можете да попитате каква ще е тя с отстъпката на регистратура или на телефони 0700 33 900, 0892 20 20 80. Контрастната материя се поема от пациентите и не влиза в отстъпката.

 

В съботни дни в Аджибадем Сити Клиник Варна работят клинична лаборатория, рентген, вършат се проучвания на мамограф и ехограф. Образните и лабораторните проучвания се правят и с посоки по Здравна каса. Възможност за съвещания и обзор има при уролог, ендокринолог, хирург, хирург-мамолог, невролог със записване на час. На разположение е лекар-терапевт. Прегледите при лекари все още се организират по здравно-застрахователни фондове и платено.



Компютърният томограф в медицинския център е съвременен уред, който е усъвършенстван съгласно новите разпореждания на Европейската комисия. Новият програмен продукт и хардуер понижават лъчението, поемано от пациентите с над 50% от досегашните междинни правила. Те разрешават по-бързо организира на проучването на скенера и по-прецизна диагностика. Освен за рутинни прегледи, също за осъществяване на коронарография, колоноскопия, ангиография, 3D изображения.



Ядрено-магнитният резонанс в Аджибадем Сити Клиник е 1.5 Тесла. Екипът от експерти е дипломиран и има забележителен опит в проучването на основен мозък, бял дроб, коремни органи, дребен таз, крака. Прави се пренатална диагностика на плода на бъдещи майка, а също – уточняване на находки след мамография или ехография на млечни жлези.

 

www.acibademcityclinic.bg

 

 

 

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР