Отсрраненият директор на "" Николай Павлов дойде днес в Софийската

...
Отсрраненият директор на "" Николай Павлов дойде днес в Софийската
Коментари Харесай

Отстраненият шеф на „Булгаргаз“: Изрядни сме

Отсрраненият шеф на " " Николай Павлов пристигна през днешния ден в Софийската градска прокуратура, с цел да даде пояснения в качеството си на очевидец, оповестява Българска телеграфна агенция.

Той престоя съвсем пет часа там и след това съобщи че е обяснил по какъв начин работи газовият пазар и е дал отговор на всички въпроси на проверяващите, които касаят доставки, контракти и така нататък



"Абсолютно нямам никакви терзания, тъй като сме безусловно изрядни ", разяснява Павлов и добави, че остарялото управление на сдружението го е оставило в "отлично финансово положение, с платени сметки, с предплатен газ към азерската компания и на 60 % доставки към "Газпром ".

Според Павлов топлофикационните сдружения би трябвало да бъдат обезщетени поради мораториума, тъй като "цените бяха замразени и при тях ще се открие доста сериозна дупка, която ще се отрази върху " ", само че това няма по какъв начин да бъде преписано на остарялото управление ".



По думите му, сега бизнесът е жив, тъй като " " продава на цени доста по-ниски от тези на европейските пазари - "свидетелство за това са рекордните продажби, огромна част от бизнеса изнася и печели ".

Николай Павлов беше освободен от поста си в края на януари месец, дружно с целия ръб на шефовете. Дни по-късно вътрешният министър Бойко Рашков разгласи, че прокуратурата и Министерство на вътрешните работи са почнали следствие за злоупотреби в енергетиката, което включва инспекция на дейностите на " " и КЕВР.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР