Отслабване в коремната област, прибиране на корема и изгаряне на

...
Отслабване в коремната област, прибиране на корема и изгаряне на
Коментари Харесай

Отслабване в коремната област с напитка от магданоз и джинджифил

Отслабване в коремната област, прибиране на корема и изгаряне на непотребните мазнини, може да постигнете с тази рецепта.

Най-трудно се отстраняват мазнините по корема и краката заради разнообразни фактори.

След като сте спазвали строга диета и сте отслабнали с 10 кг, към момента имате мазнини по корема и някои елементи по тялото си.

Рецептата за тази напитка се появи в интернет и мнозина към този момент са я пробвали и са удовлетворени от резултата.

Тялото изгаря мазнините през нощта. Затова е най-добре да спите осем часа, защото с всяко редуциране на съня ви освен съкращавате този развой, само че и допринасяте за натрупването на нови пластове мазнини.

Тялото по време на 8 часа сън се възвръща и развива мускулите, само че не прави нищо с мазнините. За да активирате този развой на размразяване на мазнини и да ускорите метаболизма си, тялото ви би трябвало да продължи да изгаря калории, до момента в който спите.

Тази напитка прави тъкмо това. Опитът демонстрира, че в случай че не ядете нищо няколко часа преди лягане и по-късно изпиете тази напитка, можете да изгорите най-малко половин кг.

На идната заран стомахът ви ще бъде спретнат.

Необходими съставки:
1 лимон
1 връзка магданоз
1 ябълка (ако не сте вечеряли)
1 цялостна чаена лъжичка канела
1 супена лъжица ябълков оцет
1 чаена лъжичка настърган джинджифил
1 чаена лъжичка мед
1 чаша вода

Приготвяне:
Изстискайте лимоновия сок, след което го сложете дружно с измития магданоз в блендер. Ако не сте вечеряли, можете да добавите половин или цяла ябълка, в противоположен случай я изключете от рецептата.

Добавете останалите съставки. Разбърквайте последователно, като добавяте вода, до момента в който получите гладка примес. Дори по-добре, в случай че пиете тази напитка вместо вечеря.

Хората, които са я опитвали, настояват, че макар че са яли сладкиши за закуска, месо с ориз за обяд и даже малко шоколад, а по-късно са пили тази напитка вместо вечеря, на идващия ден са били с половин кг по-слаби от предходния ден.

Вижте още: Кисело зеле в буркан с настъргани моркови и морска сол

Опитайте тази вкусна напитка за намаляване в коремната област!

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР