Отскоро в България едно име става символ на Промяната. Ваня.

...
Отскоро в България едно име става символ на Промяната. Ваня.
Коментари Харесай

Напред и нагоре, Ваня!

Отскоро в България едно име става знак на Промяната. Ваня.

Символ на тази Промяна, която преди три години биваше бита и пребивана от хора на властта в подножието на Министерския съвет. А побойниците оставаха сякаш ненамерени и ненаказани.

На същата Промяна, която посредством момичето с раздрания потник се опитваше да се прикрива под сластния взор на служителя на реда.

На Промяната, за която дядото на пребитото момче, отличен студент в европейски университет, не можеше да проумее властниците, когато му приписваха съпричастност към омразната комунистическа власт. А той цялостен живот е бил безпартиен доктор.

Ето на тази Промяна става през днешния ден знак името Ваня.

Това име не е Кирил Петков или Асен Василев. Които, както наподобява, са създали опит да откраднат смяната като си присвоили надеждното ѝ име посредством назоваването с него на тяхната партия „ Продължаваме промяната “ (ПП). Но май че иде тирада за продължение на статуквото. Уж задачата им е била да събарят Борисов, даже го направиха задържан. Но в този момент са с него. Даже го помолиха да поддържа избора на техния претендент за кмет.

А той дава отговор, че го поддържа, само че с омерзение.

Народът обаче помни, по какъв начин преди 24 години един министър председател също съобщи, че дал своя вот за кмета на София „ с омерзение “.

Очевидно за тези хора е естествено да гласоподават „ с омерзение “, когато би трябвало да сложат някого на власт, който не им е по усета, само че наподобява имат полза.

Името на смяната не е и Васил Терзиев, повдигнат от Политическа партия. На който вуйчото се споделя Петър Младенов, любим на Тодор Живков. А родителите и дядо му солидни фрагменти на Държавна сигурност. На омразната конструкция, упреквана за всички несгоди на България към този момент 33 години от „ демократите “ с разнообразни имена – Съюз на демократичните сили, ГЕРБ, ДСБ, в този момент и Политическа партия. Но ето, че тъкмо Политическа партия издигна и направи Терзиев кмет на София. С гласовете на Съюз на демократичните сили, ГЕРБ и ДСБ. Как да се схваща този самобитен оксиморон. Като акт на самопризнание на „ демократите “ за това, че е било огромна тяхна неточност да охулват Държавна сигурност в епохата на „ прехода “? Или е някакъв неясен за елементарните хора код.

Днес носителят на името Ваня е единственият знак на същинската Промяна.

На онази, която избухна преди три години и бе потъпкана и заграбена.

Ето това е Ваня! Тя вдъхва вяра на всички отрудени и онеправдани хора, искащи да живеят с достолепие и чест.

Стефан Данаилов пееше с мирен и топъл глас: „ Моето мъжко момиче! “

Пеел е като че ли за Ваня!

Нежно име на момиче с мъжко сърце .

Ваня ще следи Васил с усмивка какво прави. С онази усмивка на потвърдено способен специалист икономист и бранител на хората на наемния труд, с която не се знае дали поздравява, поддържа, иронизира или упреква.

А Васил по всяка възможност ще усеща върху себе си нейния ухилен взор, когато взема решение или прави нещо по кметските каузи.

Усмихвай се, Ваня!

Твоята усмивка е твоят сексапил и твоето оръжие.

Защото е усмивка на чистия и почтен човек в политиката.

Какъвто от дълго време не сме имали.

Напред и нагоре, Ваня !

Нов наш Youtube канал: https://www.youtube.com/@aktualenpogled/videos

Нашият Ютуб канал: https://www.youtube.com/@user-xp6re1cq8h

Каналът ни в Телеграм: https://t.me/pogled

Влизайте непосредствено в уеб страницата: https://www.pogled.info 

Така ще преодолеем рестриктивните мерки.

Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. 
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР