Оценявам, че в края на кампанията Борисов взе правилното решение.

...
Оценявам, че в края на кампанията Борисов взе правилното решение.
Коментари Харесай

Кирил Петков: Борисов взе правилното решение

Оценявам, че в края на акцията Борисов взе вярното решение. Така съпредседателят на Политическа партия Кирил Петков разяснява решението на водача на ГЕРБ, който в петък поддържа публично Васил Терзиев за претендент за кмет на балотажа в София, откакто по-рано през седмицата " намигна " на Ваня Григорова, а по-късно изясни, че ще остави съпартийците си да гласоподават по съвест.
 
Очаквам по-голяма изборна интензивност. Гласувах, с цел да не съпоставям София нито с Москва, нито с Троян, бяха първите думи на Петков, който пусна своя избор с машина. И прикани всички да излязат да гласоподават - младите за бъдещето, а възрастните - да не го вършат с носталгия, а за бъдещето на внуците си.
 
Няма дребни и огромни българи, всички българи са огромни и дружно би трябвало да гласуваме през днешния ден, с цел да има една огромна България, сподели Петков. Вярвам на софиянци и на нашия град и няма вид, в който софиянци да не изберат бъдещето на европейска столица, добави съпредседателят на Политическа партия.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР