Оценка: 3 от 5 Още от същото: Играта на играчките

...
Оценка: 3 от 5 Още от същото: Играта на играчките
Коментари Харесай

Кино: "Баз Светлинна година" на Pixar/Disney

Оценка: 3 от 5 Още от същото: " Играта на играчките "
Lightyear стартира с надпис, от който разбираме, че през 1995 момчето Анди (от Toy Story) е получило за подарък екшън дрънкулка на космонавт от филм, който е харесало. Този филм ще гледаме в този момент. Той е за играчката като " жив " човек, но не напълно.

Поредицата Toy Story остана гордостта на Pixar, съдържаше първичната им формула, съчетаваща стара подигравка с образна лирика. Създателят на " играчките " Джон Ласетър бе създател на емблематичната за новаторското анимационно студио късометражка " Luxo Jr. ". Върхът бе, своеобразното прощаване на Pixar с годините на " невинността " им след поглъщането от Disney. Сегашното отклонение е повече бизнес начинание на компанията майка, следите на автентичност са спорадични в комерсиалната рутина. Проектът е развъртян от Ангъс Маклейн, някогашен аниматор в " Търсенето на Немо " и " У.О.Л.И. ", независим режисьор в " Търсенето на Дори ". Баз (с гордия прякор на Едуин Олдрин, вторият индивида на Луната) е рисуван звезден рейнджър, тестов водач на обитаема планета в далечното бъдеще, Макар воин, той е също по този начин лакомец и самохвален нарцис, не запомнил е по какъв начин се работи в тим.

Ще получи урок от командирката си Алиша (с тъмнокожи черти) и нейната внучка Изи от брак с друга жена. Факт елегантно и без натрапване поднесен във кино лентата. Баз не остарява по Айнщайн, тъй като тества със скорост към светлинната. Помагат му остроумната котка робот Сокс и екипаж от новобранци - Мо, неумел новобранец и Дарби (бабка с чертите на Джо Пеши), някогашна затворничка. Злата мощ е императорът на извънземните роботи Зург, който ще се окаже с изненадваща идентичност. Баз гони хиперскорост с магичен кристал, с цел да се върне вкъщи (неуточнено място). Но най-после схваща, че домът е там, където са приятелите, които те обичат.
Реклама Етикети Персонализация
Ако обявата Ви е харесала, можете да последвате тематиката или създателя. Статиите можете да откриете в секцията Моите публикации
Автор Янко Терзиев
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР