Оцеляла от атентата в Манчестър Арена, която остана ужасена от

...
Оцеляла от атентата в Манчестър Арена, която остана ужасена от
Коментари Харесай

Оцелялата от атентата в Манчестър Арена остана ужасена от тълпите, които сега се състезават за короната на Мис Англия

Оцеляла от атентата в Манчестър Арена, която остана ужасена от тълпите, победи страховете си да стане кралица на хубостта и да стигне до финала на Мис Англия.

Модел Хюз-Гервис беше единствено на 14 години, когато беше забъркана в нападението на концерта на Ариана Гранде, което умъртви 22 души на 22 май 2017 година Тя беше на арената, когато бомбата беше взривена от атентатора самоубиец Салман Абеди и съумя да избяга от хаоса невредима с най-хубавата си другарка. След като стана очевидец от първа ръка на породеното опустошаване, Модел, в този момент на 20 години, остана душевен белязана и уплашена от непредвидени мощни шумове и тълпи от хора.

Но тя стана решена „ да не разреши на нищо да застане на пътя й “ и постепенно закупи убеденост, с цел да преследва фантазиите си да стане модел и кралица на хубостта. Модел най-сетне събра храброст да взе участие в Мис Англия и стана подгласничка на Мис Манчестър тази седмица, което й обезпечи място на националния полуфинал. Сега тя ще преодолее страховете си, когато...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР