Отсъствието на Германов, който кара последната си 12-а година като

...
Отсъствието на Германов, който кара последната си 12-а година като
Коментари Харесай

Кметът на Приморско избяга от града насред потопа, спасява караваната си за 85 бона

Отсъствието на Германов, който кара последната си 12-а година като кмет на Приморско, не е вест за локалните поданици. Градоначалникът в никакъв случай не е живял в града, а избира да пътува до кметството в Приморско или от Бургас, където населява необятен апартамент в идеалния център или от родното село на жена си Ясна поляна. Обикновено Германов идва на работа малко след 9 ч. сутринта и си потегля преди 16 ч., само че това лято е засичан от дъжд на вятър в кабинета си.

Като характерен служител, в събота и неделя в никакъв случай не стои в града, който ръководи.

 

Бягството му посред потопа въпреки всичко има своето пояснение – Германов е провел избавителна акция за своята първокласна каравана на къмпинг „ Градина “, изплашен, че река Ропотамо може да отнесе преносимия му дом на приблизителна стойност 85 000 лева

 

За благополучие, Димитър Германов повече няма да бъде претендент за кмет на Приморко. След 12-годишно царуване той е изгубил поддръжката на ГЕРБ. Като предстоящ градоначалник на Приморско се сочи 40-годишният Иван Гайков – локален гражданин, приключил в Америка, с над 10-годишен опит в администрацията, напуснал общината преди година и половина след спор с Германов, обвързван с съответното разчистване на плажовете. В Приморско разправят, че Германов се изпокарал с Гайков поради желанието на отговорника по озеленяването и чистотата в Приморско да бъде основан общински екип, който да принуждава посредством налагане на санкции плажните концесионери да почистват по-добре стопанисваните от тях линии.

Източник: Уикенд, crimesbg.com

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР