Отрязана е и греда на Българска армия“ Напрежението преди мача

...
Отрязана е и греда на Българска армия“ Напрежението преди мача
Коментари Харесай

Фенове на ЦСКА на бунт, замерят Ганчев и футболистите с банани

Отрязана е и греда на „ Българска войска “
Напрежението преди мача ескалира. Фенове на алените първо отрязаха греда на стадион „ Българска войска “, а по-късно не пуснаха футболистите да влязат в съблекалните. Към тях летяха банани и бутилки от минерална вода. Жорди Кайседо и компания въпреки всичко влязоха вътре през бранш Б, оповестява novsport.com.

Феновете са гневни зараду загубата във финала на SESAME Купа на България против Левски. Мачът в този момент е без значение за ЦСКА, който се бетонира на второ място, само че е значим за жълто-черните, които към момента не са си обезпечили присъединяване в баража за място в евротурнирите.

Възпитаниците на Азрудин Валентич се нуждаят от точка в последните си два мача против ЦСКА и Славия, с цел да си подсигуряват мач с Берое или ФК ЦСКА 1948 Сф за билет за предварителните кръгове на Лигата на конференциите.

Относно титулярните сформира, Алън Пардю, чието бъдеще също не е несъмнено, прави промени. От първата минута започва младият Християн Петров, а в състава още попадат Евтимов, Варела и Вилдсхут.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР