Отровното трио се разцепи. Това стана ясно от пост във

...
Отровното трио се разцепи. Това стана ясно от пост във
Коментари Харесай

Отровното трио се разцепва? Велислав Минеков с ултиматум

Отровното трио се разцепи. Това стана ясно от пост във Facebook на един от водачите - Велислав Минеков.

Един от водачите на митинга разгласи, че ще отдръпна политическото си и гражданско присъединяване, в случай че до 23 декември не се реализира обединяване на всички недоволни против незаконната власт.

Само преди ден от "Отровното трио " разкриха, че ще се явят на парламентарните избори в коалиция с Мая Манолова.

Веднага след тази вест водачът на "Демократична България " Христо Иванов се отхвърли от Манолова и Триото, като съобщи, че ще се яви самичък на идния избор.

Ето какво написа в мрежа Минеков:

"Няколко думи, не с обезсърчение и не с ненавист. Изглежда самоизяждането е по-желано от съединението. Егоизмът, конспирациите и самолюбието остават само значими.

От Цицерон до Иван Хаджийски ще бъдем обречени на безконечното самовато разцепление. Изглежда смисълът от митинга е да остане като част от спомените за някакво единение. Струва ми се, че нямам силите да бъда медиатор в нищетата на поклонения разсъдък. Бих желал да бъдем Истанбул или Будапеща, само че евентуално е да останем същите, от Освобождението до през днешния ден.

Мълчаливото ни съучастничество в делата на една незаконна власт и съвършенството на нашите идейни разлики ще оставим като тъмно подаяние на поколението след нас. Османското завещание ще пазим скрито в душите ни, ще бъдем революционери при подобаващ избавител.



Булфото/ Минеков с адв. Хаджигенов, списък

С оглед на последните събития. Очаквам ясни взаимни дейности против превзелата ни тайфа и ръководещи мутри. Декларация за подпомагане за почтени избори и ясни, обединени планове. В следствие държавно управление ориентирано в против днешната мафия. Да, необходим е компромис, тежък е, боли. Живеещите в предишното би трябвало да предпочетат бъдещото.

И всички извънпарламентарни фракции, партии и обединения, би трябвало да създадат мъчителния жест за обединяване. Алтернатива няма.

Преговорите са ежедневни, резултатът е предстоящ. "Съединението прави силата " – да бъде прочетено от всички честолюбиви и претенциозни заявители на успеха.

В случай, че обединяването е невероятно (до 23.12.), имам намерение да приключа моето политическо и гражданско съучастничество. Каквото можах, направих, написа Минеков във Facebook.

Няколко думи, не с обезсърчение и не с ненавист. Изглежда самоизяждането е по-желано от съединението. Егоизмът,...
Публикувахте от в
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР