Отровното трио е изпратило предложение до всички партии с шанс

...
Отровното трио е изпратило предложение до всички партии с шанс
Коментари Харесай

Бабикян: Опозицията да каже публично подкрепя ли Борисов

" Отровното трио " е изпратило предложение до всички партии с късмет за влизане в идващия парламент за общо единодушие преди парламентарните избори. Сред тях прави усещане, че са Слави Трифонов от " ИТН ", Христо Иванов от " Да, България ", Атанас Атанасов от " Демократи за мощна България ", Корнелия Нинова от БПС, както и Мустафа Карадайъ от Движение за права и свободи. Това стана известно от Арман Бабикян и адв. Николай Хаджигенов в ефира на " ЕвроДикоФ " по телевизия " Евроком ".

По-рано Арман Бабикян загатна за това предложение в ефира и на " Честно казано с Люба Кулезич " като го назова " три разновидността против модела " КОЙ ".

Това, което желаят е нито една от съгласилите се партии и обединения да не влезе в очевидна или скрита коалиция с Бойко Борисов и ГЕРБ, да гласоподават текстове, с които вадят прокуратурата от правосъдната власт, както и да се отстоява евроатлантическата ориентировка, както и предложенията им да бъдат обществено подкрепени.

" Понеже едни настояват, че са публично съпротива, а другите са съпротива, само че не са в Народното събрание. За по-разкрепостен вид да ми звъннат. Искаме обществено да кажат дали поддържат Бойко Борисов ", разяснява Бабикян.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР