Отровни пушеци обгърнаха цяла София, носи се смрад на изгоряла

...
Отровни пушеци обгърнаха цяла София, носи се смрад на изгоряла
Коментари Харесай

Отровни пушеци обгърнаха София! Какви са версиите за пожара в The Mall?



Отровни пушеци обгърнаха цяла София, носи се воня на изгоряла плът към Цариградско шосе, а задушените клиенти стенат: „ В пъкъла сме “. Такава е обстановката след лумналия пожар в The Mall.

Бруталната занемареност на притежателите и печалбарството на гърба на обеднелия народ са причина за злокобния пожар, обзел The Mall . Това свидетелстват наши източници от пожарната, които се втурнаха да избавят хванатите в капан столичани, решили да похарчат последните си левчета в кичозното и безбожно скъпо здание.

Към този час The Mall, е опразнен от полицията. По непотвърдена информация пламъците  са тръгнали от етажа със заведения. В постройката се стеле на вълни токсичен дим, а целият трети етаж е димящ. Очевидци оповестяват, че са видяли големи пламъци. На последния етаж на комерсиалния център се обитават кино, заведения за бързо хранене и няколко ресторанта. Огнеборците се възмущават, че зад на пръв взор лъскавата ресторантска фасада се крие същинска кухня от пъкъла.

Нискоквалифицирани готвачи са принудени да прескачат оголени кабели, вентилацията била задръстена с трупове на умрели птици, нагорелите контакти злокобно излизали от гнездата си, противопожарните кранове били гранясали и не можело да се отвият, а пожарогасителите били задръстени от туби с наливен алкохол, което с изключение на рисково за здравето, е и неразрешено по закон, т.к спиртни питиета следва да се продават единствено в облепени с бандерол стъклени бутилки. Тази досадна детайлност по никакъв начин не смущавали притежателите на The Mall, които гледали единствено по какъв начин да икономисат някой лев на гърба на страната и клиентите.

Версиите за злокобния пожар, вредите от който занапред ще се пресмятат, са няколко. Най-тривиалната е обвързвана с битов случай в кухнята, подбуден от неизправна апаратура, която не е виждала ремонт от десетилетия. По-екзотичната версия гласи, че са пламнали тъкмо тубите със съмнителни спиртни течности, продавани на клиентите за марков алкохол на петорни цени. Не било изключено и някой от шефовете да е драснал клечката на The Mall съзнателно с цел да прибере пари от застраховката.
Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР