Отровната“ вражда на принц Хари и брат му принц Уилям

...
Отровната“ вражда на принц Хари и брат му принц Уилям
Коментари Харесай

„Отровната“ вражда на принц Хари и брат му Уилям е „катастрофа“ за кралското семейство

„ Отровната “ омраза на принц Хари и брат му принц Уилям е безспорна „ злополука “ за кралското семейство, споделя кралски специалист.

Том Куин, кралски специалист и създател, извънредно споделя на The Mirror, че спорът сред бъдещия крал и неговия по-малък брат е едно от „ най-големите главоболия “ за двореца. Кралското семейство беше наранено от една злополука след идната тази година със здравословни проблеми и даже кавги с Photoshop, засягащи висши членове на кралското семейство там, където боли.

Но Куин споделя, че враждата сред Хари и Уилям е единственото злополучие в връзките на двореца тимът се бори да ръководи - и това не наподобява добре за никого. „ Враждата е злополука за момчетата, само че още повече за кралското семейство и изключително за крал Чарлз “, споделя Куин. „ Казаха ми, че едно от най-големите главоболия за информационните екипи на двореца е оправянето с враждата сред момчетата и последствията от нея и има огромно облекчение, че Хари съвсем не е в полезрението. “ <...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР