Отрицателната енергия влияе на живота ви, дори ако не искате

...
Отрицателната енергия влияе на живота ви, дори ако не искате
Коментари Харесай

Ако правите тези неща, вие буквално каните отрицателна енергия в дома си

Отрицателната сила въздейства на живота ви, даже в случай че не желаете да я приемете. Ето по какъв начин ще се отървете от нея за доста малко време. Оказва се, че някои наши ежедневни привички безусловно притеглят неприятната сила в дома ни:

1.ИМАТЕ НАВИК ДА ДЪРЖИТЕ УРЕДИ ЗА УПРАЖНЕНИЯ В СПАЛНЯТА

Спалнята би трябвало да служи за отмора и фамилиарност, а не за сила за работа и физическа мощ, която е нужна при извършения. Карането на велоергометър или работата на компютъра или даже гледането на телевизия в спалнята унищожава спокойствието, което е належащо за тази стая. Тук би трябвало да почивате, да спите, а не да спортувате и да работите.

2. ОСТАВЯТЕ БЪРКОТИЯ В ДОМА

Стари вестници, разхвърляни книги, мръсно пране, купища играчки, дребни неща на масата… всичко това работи неумишлено на прочувствено равнище. Подреждайте дома си най-малко един път седмично, с цел да се чувствате свободни, здрави и енергични.

3. ИМАТЕ РАЗХВЪРЛЯНИ ШКАФОВЕ

Ако шкафовете ви са цялостни и не знаете какво къде има, това значи, че сте уплашени сутринта, тъй като не знаете какво ще облечете или къде да намерите това, което желаете да облечете.

Ако в никакъв случай не сте носили облекла повече от няколко сезона, това значи, че е време да ги дарите на Червения кръст. Изпразнете дрешниците си, с цел да извършите място за облеклата, от които в действителност се нуждаете и които носите.

Когато купувате нови облекла, имайте поради следното: колкото повече облекла придобивате, толкоз повече би трябвало да изхвърлите.

4. ИМАТЕ ПРАЗНИ СТЕНИ, КОИТО ИЗГЛЕЖДАТ БЕЗЖИЗНЕНИ

Празните стени не доставят наслаждение, в противен случай. Отделете време да напълните дома си с творби на изкуството, които ви въодушевяват и вършат щастливи. Ако нямате задоволително пари, използвайте красиви плакати, пана или тапети с забавен дизайн. Ако сте изобретателни, направете нещо свое.

5. ОСТАВЯТЕ КАПАКА НА ТОАЛЕТНАТА ЧИНИЯ ОТВОРЕН

Жените роптаят на всеослушание или безшумно за този проблем от години и с съображение. Канализацията в тоалетната може да бъде нещо доста неприятно и да ви направи нещастни.

Създайте си навика постоянно да държите капака на тоалетната паница затворен, когато тоалетната не се употребява. Затворете и вратата на банята.

6. НЕ МИЕТЕ ПРОЗОРЦИТЕ РЕДОВНО

Ако не вършиме това постоянно, доста евентуално е да пропускате доста неща. Прозорците са знак на славата на вашата известност. Когато прозорците са чисти и подредени, околната среда ще ви почита и уважава. Когато са размазани и мръсни, хората основават неприятно усещане за вас.

7. ИГНОРИРАТЕ СКЪРЦАНЕТО

Скърцащата врата, от входната до вратата на килера, постоянно е знак, че сте немарливи. Няколко капки особено масло или восък, даже нормалното, маслиново, ще предотвратят скърцането на пантите. По този метод вие потвърждавате, че сте подготвени и отворени за нови благоприятни условия.

8. РЯДКО ГОТВИТЕ

Вашата кухня е сърцето на вашия дом. Когато не се употребява, всички области от живота ви могат да пострадат. Ако готвите повече вкъщи, сигурно ще сте по-щастливи и здрави.

Ако нямате време да готвите, правете кафе или чай най-малко един път дневно.

Включената печка демонстрира топлота, доброжелателност и вашата жизнеспособност.

9. ПАЗИТЕ НЕНУЖНИ ВЕЩИ, ПОДАРЪЦИ, КОИТО НЕ ХАРЕСВАТЕ

Отървете се от нещата, които не харесвате, макар че са нови и неизползвани. Продължете напред без оковите на предишното.

10. ЗА ТЕЗИ, КОИТО ИМАТ КЪЩА: НЕ ИЗПОЛЗВАТЕ ГЛАВНИЯ ВХОД

Вашата входна врата е знак на вашия витален път. Когато непрекъснато влизате в дома си през гараж или задна врата, можете бързо да изгубите от взор житейските си цели.

Ограничавате себе си във опциите за прогрес и губите персоналното си възприятие за творчество. Създайте си табиет да употребявате основната входна врата най-малко един път дневно.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР