Отрицателната енергия постоянно се натрупва в тялото и в дома

...
Отрицателната енергия постоянно се натрупва в тялото и в дома
Коментари Харесай

Как да премахнете негативната енергия с помощта на свещ

Отрицателната сила непрекъснато се натрупва в тялото и в дома ни. Един елементарен обред със свещ ще ви помогне да я ограничите и премахнете изцяло. Експертите описаха по какъв начин да го извършите сполучливо.

Много хора питат по кое време е належащо да се правят сходни ритуали. Отговорът е елементарен: изчистването на чакрите и биополето е належащо, в случай че се чувствате изтощени, апатични, в случай че депресивните мисли ви нападат по-често от нормално. Почистването на къщата обаче би трябвало да се прави при положение, че не можете да си починете обикновено и в случай че в фамилията има непрекъснати кавги.

Пречистване на чакри и биополе
 Ето какво значи, когато църковна свещ плаче Ето какво значи, когато църковна свещ " плаче "
Църковната свещ се пали от вярващите за здраве, за помен и за други знамения. Те могат да ни оказват помощ по разнообразни способи, само че въпреки всичко за...

За сполучливото разчистване на чакрите е належащо ритуалът да се прави заран или следобяд. Важно е никой да не ви тормози. Запалете свещ, седнете или легнете до нея. Заемете позиция, в която сте най-спокойни.

Кажете на глас: „ Сила на огъня, помогни ми. Искам да се очистя от неприятни мисли, мрачни правила и всевъзможни подозрения. Нека силата на светлината да ме води по правия път. "

След това би трябвало да медитирате. Ако не сте осведомени с медитацията, тогава в никакъв случай не е късно да я научите. Ако не знаете по какъв начин или нямате време, тогава можете да употребявате дихателната техника Пранаяма, която сама по себе си е доста ефикасна в битката с негативизма. В композиция с гореописаната мантра и въздействието на детайлите на Огъня, резултатът ще бъде двойно позитивен.

Докато почиствате с огън, пробвайте се да помислите за нещо нереално - ледена пещера, безпределно черно пространство. Основното е, че сте допустимо най-далеч от всички неволи и мисли за проблеми.
 Имат ли период на валидност свещите Имат ли период на валидност свещите
Лавандула, ванилия или роза са единствено някои от обичаните аромати на свещи, които постоянно могат да бъдат открити вкъщи. Въпреки че евентуално...

Почистване на стаята със свещ

Изчистването на къща или апартамент от негативизъм със свещ също е напълно просто. По-добре е да почистите дома и биополето си в същия ден. Това ще ви направи доста повече късметлия.

За да изгоните насъбрания негатив от къщата, запалете свещ и преминете с нея през всяка стая, като казвате: „ Всички неприятни - си идете, всички положителни - елате. Обиди- долу,  Любов и шанс ще текат като река " Повтаряйте тези думи, до момента в който се движите със свещта, като вършиме най-малко три кръга във всяка стая.

След ритуала не забравяйте да проветрите стаята, тъй че енергийните потоци да се смесят и да основат хармонична атмосфера в къщата.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР