Отрицателната енергия, която натрупвате в себе си и около вас,

...
Отрицателната енергия, която натрупвате в себе си и около вас,
Коментари Харесай

Носете бижута с тези кристали за защита от зли очи и тревожност

Отрицателната сила, която натрупвате в себе си и към вас, може да ви направи податливи на безпокойствие, заболявания и прочувствен дисбаланс. За да облекчите възприятието за тревога, което заплашва менталното и физическото ви здраве, можете да употребявате разнообразни способи.

Медитация, молитва и практики с кристали са измежду най-често прилаганите духовни практики за задачата. А най-лесното решение е да разполагате с бижута и аксесоари с точните камъни, които да ви оказват помощ със своята сила и защитни сили.

 бижута iStock

Тези ефектни скъпоценни камъни са употребявани от епохи поради техните хипотетични лечебни свойства и когато става въпрос за безпокойствие, могат да бъдат мощен и успокоителен съдружник. Можете да ги носите на пръстен, гривна или колие, както и да поставите украса с подобен камък в дома си.

Ето и 6 красиви кристала, които се отличават със своята защитна мощ против страховете, мислите и хората, които ви тревожат:
 Носете бижута с тези кристали против зли очи и тревога  Носете бижута с тези кристали против зли очи и тревога  Носете бижута с тези кристали против зли очи и тревога  Носете бижута с тези кристали против зли очи и тревога
 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР