Отричанията от страна на Русия за случая с отравянето на

...
Отричанията от страна на Русия за случая с отравянето на
Коментари Харесай

Отричането от Русия за покушението срещу Скрипал е абсурдно, скочи Борис Джонсън

Отричанията от страна на Русия за случая с отравянето на някогашния съветски двоен сътрудник Сергей Скрипал и щерка му в Солсбъри стават " все по-абсурдни " и че Русия към този момент не може да заблуди никого . Това разгласи външният министър на Англия Борис Джонсън, представен от " Ройтерс ".

При идването си в Брюксел, където той ще осведоми външните министри на страните членки на Европейския съюз за следствието на английските управляващи, Джонсън разяснява пред публицисти, че Москва е трансформирала няколко пъти версията си по отношение на създаването на смъртоносното нервнопаралитично вещество новичок, употребявано при нападението.

 Лондон: Имаме доказателства, че Русия е създала новичок през последните 10 година
Лондон: Имаме доказателства, че Русия е създала новичок през последните 10 година

Ние фактически имаме доказателства за последните 10 година

" Хората могат да видят, че това е класическа съветска тактика , която се пробва да скрие иглата на истината в купа сено от неистини ", акцентира Джонсън.

Бившият кмет на Лондон добави, че е " обнадежден " от поддръжката на Европейския съюз. " Силата и решителността на нашите европейски другари през днешния ден са толкоз забележителни ", заключи той.

Сергей Скрипал и щерка му Юлия бяха отровени на 4 март в южния британски град Солсбъри, като 15 дни след офанзивата напродължават да се намират в сериозно, само че устойчиво положение.

" Тук в Брюксел надали има страна към масата, която през последните години да не е била наранена от някакво зловредно или разрушително държание на Русия ", посочи още Борис Джонсън.

 Швеция отхвърли обвиняванията на Русия за новичока
Швеция отхвърли обвиняванията на Русия за новичока

Москва разгласи по-рано, че Химическия сътрудник може да е създаден в други страни
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР