Отрече да е продал финала срещу „Левски“ за Купата на

...
Отрече да е продал финала срещу „Левски“ за Купата на
Коментари Харесай

Гриша Ганчев с големи разкрития за натиска „от предните на власт“, вкарва ред и дисциплина в ЦСКА

Отрече да е продал финала против „ Левски “ за Купата на България, призна за неточност, че е вземал препоръки от почитатели, упрекна предходните ръководещи в рекет и за следващ път даде обещание, че по плана за нов стадион на ЦСКА се работи.

„ Много неточности направихме. Една от грешките ми е, че се доверих напълно на управителни фактори в страната поради стадиона. Те са професионални лъжци и е обикновено, че останах с пръст в устата. Сега има някакъв небосвод. Отчитам грешките си, че ние не работихме за хората, които обичат клуба същински. Не единствено поради това, че би трябвало да се възползват от парите на клуба “, съобщи Ганчев, само че даде обещание да се поправи: „ Ще взема доста съществени ограничения и напълно скоро ще се види разликата. Клубът няма условия, с цел да има съвременен фенмагазин, както е в белите страни. Отчитаме, че перо маркетинг беше занемарено “.

„ В последните 5 години скърбя за промяната на Стамен Белчев и Нестор Ел Маестро. Пак да угодим на група от хора, само че повече няма да се повторят тези работи. Когато станеш треньор, работата ти от заран до вечер е на терена с играчите и твоя екип. А не по през целия ден на телефона, срещи с последователи и публицисти. И все казусът е, че тези, които дават парите, те са огромните отпадъци. Моя неточност е, че не съм уцелил на треньор, само че рано или късно - ще уцеля. И доста ме нервират някои треньори. Защото сядаме, приказваме, подписваме контракти, минават 1-2 месеца, бият по няколко мача и се почва... К`во значи бе? Ти си чиновник в клуба. На него му е обяснена политиката, само че единствено и единствено да се добере до контракта “, сподели още притежателят на „ армейците “.

„ И друго има - кой треньор, с изключение на Белчев и Ел Маестро, създаде състезател? Щото не сме Реал или Ливърпул да вземаме подготвени играчи, а да произвеждаме. А и кой ще пристигна в тази джунгла? Затова и треньорите вземат такива огромни пари. По една или друга причина - изредихме всички огромни табели на ЦСКА за треньор. Няма по какъв начин един треньор да ми споделя „ Ти ми дай парите, а аз ще се оправям “. Ма по какъв начин по този начин? Аз и моят съучастник Инджов сме имали акъла да ги изкараме тези пари, да ги вложим в клуба и някой, който е учил единствено събиране в учебно заведение, да ги харчи. Няма по какъв начин да стане! И той да приказва, че нищо не било в съгласие с него по селекцията - пратете му доста здраве от мен. На всеки треньор сме му казвали - този и този са варианти за привличане, избери си един от тях, те са ни по джоба. Отделен е въпросът, че не пускаме никой да си натопи човката, това няма да стане! Това са пари на клуба “, продължи Ганчев.

По думите му в шампионата има монопол и протичащото се било „ непоносимо “. Изрази обаче вяра, че „ ще пристигна и този край, рано или късно “: „ Ще бъде разрушен тоя монопол и тогава ще се става първенец по състезателен принцип. Проблемът е, че не влизам в комбинации. И са доста подли ударите “.

По думите му нон-стоп се играят подредени мачове: „ В Б група да не приказвам... А в А група, в последните кръгове подобен смях настъпи, че напряко... “.

„ И разликата сред мен и един различен необут във футбола е. че при мен нищо не е непременно. Искаме да станем първенци по състезателен път, без да пробиваме играчи и тимове. С моите благоприятни условия аз съм можел да напазарувам мачове, съдии и футболен съюз, само че няма метод това да стане! Всичко ще се взема решение на терена. Ако има някой вълшебник, някакъв Хари Потър, да заповяда “, съобщи Ганчев.

„ Отборът ни е в насипно положение. Аз настоявам, че напролет по-слаб тим от нашия няма. В цялата измислена Първа лига! И се подписвам с двете си ръце! Локо Сф и Царско село, събрани от прът и въже, заслужаваха да ни бият “, призна притежателят на ЦСКА.

„ Имаше разменна монета, до момента в който бяха предните на власт. Мисля, че това държавно управление си е ОК, хората имат предпочитание, като нас, да свършим работа. Предните... мои персонални неща трябваше да свърша по техни политики и да стане работата със стадиона. Свърших ги, намазаха ми ските... Да са живи и здрави. Но в този момент има светлина в тунела. И аз мисля, че тая гробница ще успеем да я превърнем в съвременен европейски стадион. Има явен проект и открито финансиране за стадиона. Това го приказвам от години към този момент. Заедно с Инджов сме дали общо над 80 милиона лв. на ЦСКА “, разкри той за новия стадион на алените.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР