Отразяването на предизборната кампания за поредния предсрочен вот ще стартира

...
Отразяването на предизборната кампания за поредния предсрочен вот ще стартира
Коментари Харесай

Политическите дебати стартират в ефира на bTV от 4 март


Отразяването на предизборната акция за следващия предварителен избор ще започва в ефира на bTV тази събота. Под мотото „ Парламент 49. Време за избор “ медията ще показа кандидат-депутатите, техните дела, политики и решения и ще сблъска тезите им пред очите на феновете.

В първия ден от акцията за парламентарния избор – 4 март (събота), полемиките ще започват в утринния уикенд блок на bTV „ Тази събота и неделя “. През целия месец март журналистът Жени Марчева ще беседва с кандидат-депутатите от разнообразни политически обединения и ще показва въпросите и въпросите, с които те желаят да се ангажират като народни представители. На живо в студиото на „ Тази събота “ ще гостуват кандидатите за парламенталните кресла, с цел да обсъдят за какво това е тяхна идея и какви са стъпките за превъзмогване на казуса. Предаването се ангажира да наблюдава развиването по случая и дали до приключване на мандата на депутата, казусът ще бъде решен.

През идващия месец всяка неделя в предаването „ Тази неделя “ водещата Мария Цънцарова ще организира четири дебата сред представители на разнообразни обединения и претенденти за депутатските места.

В предаването „ 120 минути “ със Светослав Иванов представителите на извънпарламентарните и парламентарно показаните партии също ще имат опция да изкажат своите тези и да убедят гласоподавателите да ги поддържат посредством участията по значими тематики и обществено-политически въпроси в следобедните часове на неделния ден.

От понеделник до петък в утринния блок на bTV „ Тази заран “ също ще има серия от политически диспути с водещ Златимир Йочев. В тях представителите на партиите, които се чака да са в идващия парламент съгласно проучванията на социологическите организации, с които работи bTV, ще влизат в пряк конфликт по най-горещите тематики, които вълнуват гласоподавателите. Зрителите ще могат да гледат диспути всяка сряда , разпределени по тематики политически платформи и стратегии, външна политика и сигурност, бюджет, стопанска система и енергетика, както и обществена политика и опазване на здравето. Освен директните конфликти, самостоятелни посетители на Златимир Йочев ще бъдат водачи на листи и ярки персони от гражданските квоти на партиите.

Всеки работен ден от 6 до 31 март в предаването „ Лице в лице “ феновете ще могат да видят изявленията на представители на другите партии. Водещата Цветанка Ризова ще организира и тематични диспути сред двама съперници всеки вторник и четвъртък.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР