Отрано днес, депутатите поведоха редовния спор - коя точка кога

...
Отрано днес, депутатите поведоха редовния спор - коя точка кога
Коментари Харесай

Шоу в НС: Свиленски прикани Искрен Митев навън, да се разберат като мъже

Отрано през днешния ден, депутатите поведоха постоянния спор - коя точка по кое време да бъде прегледана и напрежението се повиши. Градусът обаче подвигна най-много соцдепутатът Георги Свиленски, който се ядоса на изявление на Искрен Митев от Политическа партия и му викна от трибуната: " Ако не ме разбирате, елате на открито, ще ви го обясня. "  



С остра замяна на реплики сред Българска социалистическа партия и " Продължаваме промяната " стартира пленарното съвещание. Напрежението потегли след настояването на социалистите за разбъркване на дневния ред, с цел да бъде изтеглено напред разискването на измененията в Кодекса на труда, с които се предлага нарастване на минималната работна заплата.

Свиленски нееднократно излиза да стимулира настояването точката да е първо първа за деня, след това трета, най-после и първа за на следващия ден. Нито едно от предложенията му не мина. А в петък първа точка е разискването на ветото на президента върху Изборния кодекс. 

Не мога да схвана кое е приоритет за Българска социалистическа партия - хартиената бюлетина или минималната заплата, отсече от трибуната Искрен Митев. 

Това вбеси Свиленски и той изригна: " Приоритетите на Българска социалистическа партия са ясни, ние сме поредни. Кое не разбирате?, ядоса се той и го извика на открито да се схванат. 

Навън е студено, пояснявам го като  добър метод да си охладите пристрастеностите,  подходи с възприятие за комизъм към обстановката председателстващият съвещанието Росен Желязков. 

Тогава Елисавета Белобрадова от Демократична България стана да подлага на критика, че процедурите не се употребяват както би трябвало, а в нарушаване на правилника.

Свиленски и тук изиска отговор, още веднъж под формата на процедура. " Като почувствал се гръмоотвод желае да се изясни ", предложения го на трибуната Желязков.

Говорите за нарушение на правилника, а сама го вършиме, отвърна Белобрадова зам.-шефът на алените. Искате ли и на вас да кажа някои неща, до момента с вашата група не съм се занимавал, размаха пръст Свиленски и към Демократична България.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР