Отпускане на мерките срещу COVID-19 по коледните празници може да

...
Отпускане на мерките срещу COVID-19 по коледните празници може да
Коментари Харесай

Предупреждение: Отпускане на мерките за Коледа може да се превърне в трагедията на живота ни

Отпускане на ограниченията против COVID-19 по коледните празници може да се трансформира в една от нещастията на живота ни. Това предизвестие насочи представителят на Световната здравна организация у нас доцент Михаил Околийски от ефира на bTV.
По думите му би трябвало да имаме здрав разсъдък в тези времена и да не се поддаваме на страстите си. " В момента ситуацията в България не е положително и отразява нуждата от запазване живота и здравето на хората ", безапелационен беше Околийски.
 Български доктор отговори има ли кръвна група, предпазена от COVID-19 Български доктор отговори има ли кръвна група, предпазена от COVID-19
За кръвните групи се спекулира от март. Различни разбори на данни демонстрират, че една или друга кръвна група имат някакъв резултат, само че аз не...
Той добави, че в случай че въпреки всичко противоепидемичните ограничения бъдат отпуснати около Коледа резултатът би бил унищожителен за България . " Това празнуване и ексесивно предпочитание на хората да компенсират тези несполуки около ковид доста , в това да би трябвало да търсим помощ по лечебните заведения ", сподели Околийски.

Относно приравняването на антигенните проби с PCR-ите, Околийски разяснява, че е изрично за концепцията. Той е безапелационен, че тези данни няма да изкривят статистиката у нас.
" Броят на инфектираните така и така е доста висок. Нужна е по-добра картина ", добави той. По думите му Словакия, която е съпоставима с България, има извънредно положителни резултати точно след тестуване с антигенни проби. " Там коронавирусът е под надзор, тъй като откриха рисковите пациенти, изолираха ги . Това е методът за справяне с пандемията ", разясни представителят на СЗО у нас.
 Фандъкова безапелационна: Няма да отваряме детските градини Фандъкова безапелационна: Няма да отваряме детските градини
Детските градини няма да бъдат отворени от понеделник. Това съобщи кметът на София Йорданка Фандъкова. По думите ѝ сега няма основ...
Относно, той разяснява, че е сюрпризиран, тъй като процентът на хората, които желаят да се имунизират съвсем не се е покачил. За имунизирането на лекари и чиновници на първа линия, Околийски разяснява, че се надява точно те да дадат образец на популацията.
Припомняме, че първата коронавирусна ваксина, която се чака да пристигна в България, е.
Околийски показа също, че прогнозата на СЗО е в случай че сме задоволително рационални и се възползваме от имунизацията против COVID-19 ще избегнем трета, четвърта и пета вълна на болестта.
Още:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР