Отправяме поглед към основните лидерски битки за предстоящите парламентарни избори.

...
Отправяме поглед към основните лидерски битки за предстоящите парламентарни избори.
Коментари Харесай

Къде ще бъдат лидерските битки на изборите на 2 октомври?

Отправяме взор към главните лидерски борби за идните парламентарни избори. Ето най-интересните в задатък. Традиционно, лидерският конфликт ще е в най-големия 25-ти регион в София. Там един против различен ще се изправят Ицо Хазарта от Политическа партия, Бойко Борисов и Корнелия Нинова, осведоми bTV.

Интересна борба се обрисува в Кърджали. Там водачи ще са Цвета Караянчева от ГЕРБ, Мустафа Карадайъ от Движение за права и свободи и Никола Минчев от Политическа партия. Българска социалистическа партия към момента няма номинация тук.
Сериозна конкуренция и в Пловдив-град. Там водачи ще са Бойко Борисов от ГЕРБ, Никола Минчев от Политическа партия, Кристиян Вигенин от Българска социалистическа партия и Тошко Йорданов от Има Такъв Народ.

Във Варна са ясни част от водачите. Даниел Лорер от Политическа партия ще мери сили с организационния секретар на Българска социалистическа партия - Борислав Гуцанов, както и с водача на „ Възраждане - Костадин Костадинов “. ГЕРБ към момента не са подготвени с лидера си в този регион.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР