Отправилият заплаха към управляващите в цялост и в частност към

...
Отправилият заплаха към управляващите в цялост и в частност към
Коментари Харесай

Арестуваха мъжа, направил видеоклип и снимка със снайпер по адрес на Борисов

Отправилият опасност към ръководещите в целокупност и в частност към премиера Бойко Борисов Теодор Николов към този момент е задържан, заяви Апелативна прокуратура - Варна.
Николов е арестуван за 24 часа поради заканата за ликвидиране и е направил хулиганските дейности. Претърсен е домът му, а приятелката му е признала, че е снимала към този момент сваленият видеоклип от Фейсбук, на който Николов е пуснал вести по малкия екран и се виждат говорещите Бойко Борисов и Цветан Цветанов, до момента в който споделя следното: " Гледаш новините, гледаш снайпера. Няма различен да ги оправи - ей го законът, стига сме си губили времето ". Освен това Николов е пуснал и доста показателна фотография по адрес на Борисов.

Според държавното обвиняване това е закононарушение по член 144, алинея 3, по отношение на алинея 2 и по член 325, алинея 2, предл. 2 от Наказателния кодекс. Действията по досъдебното произвеждане не престават.
По специалност Николов е видеооператор. Той неведнъж е взел участие в редицата митинги през последните години против политическата ни класа.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР