Отправих молба за съдействие до министъра на вътрешните работи и

...
Отправих молба за съдействие до министъра на вътрешните работи и
Коментари Харесай

Погват нелегалните търговци в Южния парк

Отправих молба за подпомагане до министъра на вътрешните работи и до шефа на Националната организация по приходите за засилено наличие и инспекции в Южен парк - трета част, оповестява кметът на регион " Триадица " Димитър Божилов на страницата си във Facebook.

Той прецизира, че казусът е функционален освен за парка, само че и за целия град, тъй като нарушителите не заплащат наем, продават неразрешени за разпространяване артикули в парка, не отчисляват нито лев към държавния или общинския бюджет, търгуват с многократна надценка своите артикули.

Според Божилов нарушителите се възползват оптимално от " застъпничество на по-едрите риби, които също черпят богатства от целия развой ".

Според него балони могат да се купят от магазините към парка, не за 8, а за 3 лв.. По сладкарниците в близост и в новите, законни мобилни преместваеми обекти, ще може да се купят и сладки неща. " И във всички изброени тук хипотези ще имаме почтена договорка на законна търговия, даваща своята милостиня за обществените бюджети, откъдето, прочее, ще се платят ремонтите на " онази разхлопана плочка пред входа " и на " онази дупка, `дето си изкривих джантата ", написа районният кмет. Той е на мнение, че е пристигнало времето " да обърнем играта в интерес на законността и честните хора, които желаят да работят в синхрон с, а не макар разпоредбите ".

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР