Отпочинала и във видимо добро настроение, Андреа бе засечена от

...
Отпочинала и във видимо добро настроение, Андреа бе засечена от
Коментари Харесай

Папарашки удар: Андреа си живее живота след като се отърва от Кобрата

Отпочинала и във очевидно положително въодушевление, Андреа бе засечена от  папараците на „ България Днес “ да се подвизава в Софийски мол, съпровождана от двама мъже.

Макар и облечена неглиже, певицата наподобява повече от добре, не спря да се майтапи и смее с придружителите и по нищо не сподели, че страда по какъвто и да е било метод за Кубрат Пулев.

След къса обиколка в мола Андреа си купи  две торти, с които да зарадва себе си и околните си. Мъжете с не й разрешават да носи нищо и се грижат тортите да стигнат невредими най-малко до колата.

Певицата се пробва по всякакъв начин да се прикрие, като не смъква тъмните си очила. Макар да не е толкоз разголена, колкото има табиет да се пуска в обществените мрежи, Андреа продължава да наподобява добре даже и с няколко размера по-голям блузон с лика на лъвчето Симба.

Звездата е очевидно отпочинала.  Според осведомени Андреа съумява да премисли живота си,  след катаклизмите които претърпя с Кубрат Пулев, и свадите, в които беше объркано името й.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР