отпадна във втория кръг на турнира във Виена след загуба

...
отпадна във втория кръг на турнира във Виена след загуба
Коментари Харесай

Медведев обърна Григор Димитров във Виена


отпадна във втория кръг на шампионата във Виена след загуба от Даниил Медведев. Руснакът завоюва след поврат и 6-3, 2-6, 4-6. Гришо стартира мощно, само че по-късно не откри отговор на по-добрата игра на съоерника си. Загубата е шеста за Димитров в осем мача против Медведев.

Димитров стартира мача доста добре и притисна противника си още в третия гейм. Българинът изпусна две точки за пробив, само че при третия късмет поведе с 2-1. После нашенецът проби още един път за 5-2. Руснакът направи рибрейк, само че и това не му оказа помощ. В идващия грейм Григор стигна до четири точки за пробив, осъществя последната и взе сета.

Димитров обаче беше продънен още на старта на втората част. Медведев след това поведе с лекост и с 4-1. и без проблеми взе втория сет.

Григор имаше късмет за пробив при започване на третата част, само че противникът му се измъкна. После Димитров се избави от сложна обстановка и не позволи пробив, освен това в два следващи своя сервис гейма. Руснакът обаче проби при 4-4 и осъществя още първия си мачбол, с цел да победи.

Shot of the WEEK contender!
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР