Отпадането от турнира за Купата на България не е единствената

...
Отпадането от турнира за Купата на България не е единствената
Коментари Харесай

"Левски" губи Холмар за половин година?

Отпадането от шампионата за Купата на България не е единствената неприятна вест за " Левски " след провалянето с дузпи от " Черно море " в сряда. " Сините " съвсем несъмнено ще изгубят за половин година един от най-стабилните си и значими футболисти - Холмар Ейолфсон.

Централният бранител бе сменен наложително при започване на дуела поради травма в дясното коляно. Прогнозите са за повредени връзки - диагноза, която постанова интервенция и 6-месечно възобновяване. Съществува минимална вяра положението на Холмар да не е чак толкоз съществено, като това ще стане ясно на обширен обзор довечера.
" Левски " изиска " обективно, почтено и заслужено " съдийство и оставка "И децата знаят, че това не се случва! ", пишат в декларация "сините "
Исландският национал се утвърди като закрепостен титуляр в центъра на отбраната, където оформи постоянен тандем с Давид Яблонски. Той даже попадна в състава на националния тим на родината си за международното състезание в Русия предишното лято.

Все още няма ясно за положението на капитана на " Левски " Иван Горанов. Левият бранител също бе сменен по насила в продълженията на дуела, а подозренията са за пуснато ребро. При най-лошия сюжет националът ще отсъства от терените до края на есенния дял на сезона.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР