Отпадането от Игри на волята“ на Илина остави тъжни и

...
Отпадането от Игри на волята“ на Илина остави тъжни и
Коментари Харесай

Змийско гнездо в Игри на волята: Зрителите нападнаха Жени ...

Отпадането от „ Игри на волята “ на Илина остави тъжни и гневни по едно и също време, голям брой фенове, които симпатизираха на момичето. Много от тях разясняват, че в основата на това тя да отиде елиминации стои още веднъж Жени Джаферович. С неубедителните си причини тя я прати на борба, която се оказа последна за нея.

Аз съм човек, който мисли стратегически и несъмнено, че ще направя коалиция с която да стигна напред и да не съм номинирана. Чувствам се прецакана поради някой, който след това ми вика за егото и взимала съм думата.

Първо съм капитан, второ ми гласоподаваха доверие, че имам най-вече опит и най-после това се оказа мотив да тръгнат против мен. Така се обоснова тя и разкри ненапълно тактиката си в играта.

Тактиката й не впечатли феновете, защото всичко се развива пред очите им и ясно се вижда кой с какви средства се бори с цел да остане в играта.

Добър, заслужен и учтив човек. Точно по тази причина си потегли първа. Няма място в змийското кълбо.

На мен ми хареса, че на съвета им сподели истини в очите и Джаферката стартира да гледа стреснато
Кофти, че й дадоха тежка игра, онази гневната в този момент ще се мятка, а на сценаристите това им би трябвало

Прави усещане на възпитано момиче, с морални полезности. Запази своята характерност и еднаквост, без да се натрапва. Философски одобри номинацията си, бори се самоуверено и с достолепие си потегли. Прие го без драми, нерви и куп други нелицеприятни неща. Затова заслужава почитание.



Отпадна, тъй като не се кланяше на госпожа Ж, както и тъй като си пере облеклата, за разлика от останалите   Тя по този начин и нямаше да оцелее в змийското гнездо на госпожа Ж., тъй като и облеклата и сърцето ѝ са чисти!

Много положително усещане направи. Явно на Джеферович и кученца не им хареса това, че някой желае да е чистоплътен въпреки и в тези условия. Беше по – почтена от доста други, които не одобриха с достолепие номинацията имам предвид ония питбул Виктория, която за жалост остана, с цел да дразни 



Младата дама се включи в мненията, с цел да благодари на феновете за оценките за нейното показване.

Благодаря на всички за толкоз благите думи! Щастлива съм, че бях оценена от феновете, по-голяма премия от това няма!   Пожелавам здраве, благополучие и триумф на всички.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР