Отпадането на Наполи от Лига Европа поосвободи програмата на тима

...
Отпадането на Наполи от Лига Европа поосвободи програмата на тима
Коментари Харесай

Ясно е кога ще се изиграе мачът Ювентус - Наполи

Отпадането на Наполи от Лига Европа поосвободи програмата на отбора до края на сезона. Така към този момент има подобаваща дата за провеждането на мача сред Ювентус и Наполи от 3-ия кръг на Серия "А ".

Според италианските медии става въпрос за 17 март с начален час 18:45 българско време, като доста скоро се чака публично удостоверение от лигата. В същия ден ще се изиграе и Торино - Сасуоло от 24-ия кръг, който трябваше да се организира през днешния ден, само че беше изместен поради осем случая на инфектирани с ковид в лагера на "биковете ".

Както е известно, Ювентус - Наполи по стратегия трябваше да се изиграе на "Алианц Стейдиъм " на 4 октомври предходната година. Тогава обаче неаполитанците не пътуваха за дуела поради рекомендация на локалните управляващи за карантина на целия тим.

По този метод на отбора беше наложена служебна загуба с 0:3, а също по този начин беше една точка от актива им. Италианският олимпийски комитет обаче анулира тези две наказания и подреди в последна сметка мачът да бъде изигран.
function showNative(obj) { setTimeout(function () { if ($( ".suggested-news " ).length > 0) { var nativeAdNumber = $(`.suggested-news`).children().length; var movedFirstRowArticle; var nativeAdd = $(`` + `` + `` + `` + `
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР