Отпадането на Крис Кристи от надпреварата за републиканската президентска номинация

...
Отпадането на Крис Кристи от надпреварата за републиканската президентска номинация
Коментари Харесай

Оттеглянето на критика на Доналд Тръмп Крис Кристи разтърси първичната надпревара на републиканците

Отпадането на Крис Кристи от конкуренцията за републиканската президентска номинация ненадейно раздруса конкуренцията, променяйки динамичността единствено дни преди първите гласове да бъдат подадени в Айова и Ню Хемпшир.

Бившият губернатор на Ню Джърси беше най-откровеният и гневен критик на любимеца Доналд Тръмп в региона – и неговото овакантяване, което той разгласи в сряда, може да даде на Ники Хейли повече мощ в конкуренцията.

Хейли, някогашният дипломат на Съединени американски щати в Организация на обединените нации и претендент, който е най-тясно обвързван с политиките на Christie’s, завоюва позиции пред Тръмп, премествайки се на второ място в някои щати с предварително гласоподаване, в това число Айова и Ню Хемпшир.

Ако, както се чака, множеството от гласоподавателите на Christie’s се насочат към Хейли, това би трябвало да помогне за предоставяне на спомагателен подтик на нейната кандидатура.

„ Това се трансформира в конкуренция за двама с мен и Доналд Тръмп “, сподели Хейли пред Fox News в четвъртък сутринта. „ И, знаете ли, до момента в който всички останал...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР