Отпадането на две от мерките срещу COVID-19 ще се обсъждат

...
Отпадането на две от мерките срещу COVID-19 ще се обсъждат
Коментари Харесай

Кирил Ананиев: Още днес може да се реши за КПП-тата

Отпадането на две от ограниченията против COVID-19 ще се разискват през днешния ден на съвещанието на държавното управление: премахване на КПП-тата и отварянето на детските градини, съобщи по БТВ здравният министър Кирил Ананиев.

За отпадането на КПП-тата в регионалните градове той сподели „ Няма да е тъкмо в този момент, само че няма и да е толкоз надалеч ”.

Ананиев изясни, че за забавачките може да отворят порти при избрани условия- брой на деца в група, избран размер на пространствата и други. Той обаче не се нае за съответна дата.

„ Независимо от всички защитни ограничения, които взимаме, никой няма гаранции, че може да се запази. Разпространението на ковид не е конкретизирано по всички разновидности – по какъв начин доближава до човешкото тяло, тъй че има още доста да работим в тази посока ”, сподели Кирил Ананиев. Трябва да вземем спомагателни ограничения за медицинския личен състав, съобщи още той. Ще въведем още противоепидемични ограничения в лечебните заведения, свързани с профилактика, несъмнено защитно облекло, хигиена, с цел да предпазим медиците от ковид.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР