Oторизиранните дилъри на Mercedes-Benz у нас предлагат бонус от 4000

...
Oторизиранните дилъри на Mercedes-Benz у нас предлагат бонус от 4000
Коментари Харесай

Mercedes изкупува стари дизели и дава бонус при покупна на нов модел

Oторизиранните дилъри на Mercedes-Benz у нас оферират бонус от 4000 лв. за покупка на нов лек автомобил от гамата на марката. Промоцията е годна при изкупуване на използван дизелов автомобил с емисионна норма от Евро 1 до Евро 4. Върнатият автомобил ще бъде оценен от DEKRA Аутомотив и с изключение на неговата стойност клинетът ще получи 4000 лв. бонус за покупката на нов Mercedes с мотор Евро 6.

„ Силвър Стар” предлага изкупуване без значение от марката на използвания автомобил. Кампанията е годна при поръчка на нов автомобил до 31 декември 2017 при предстояща доставка до края на март 2018 година

През 1992 година беше признат стандарт за нездравословни излъчвания Евро 1, за възстановяване разхода на нездравословни излъчвания и оттогава този стандарт е развиван, с цел да се понижат нездравословните излъчвания и да се усъвършенства качеството на въздуха. Към момента тактиката е еволюирала до стандарт Евро 6, който подсигурява, че новите коли са по-чисти от всеки път.

За да посрещне бъдещето, Daimler влага милиарди евро в създаването на дизелови и бензинови технологии. Днес цялата гама нови леки коли Mercedes-Benz покрива стандартите EU6.

Още вести може да откриете на нашата Фейсбук страница ТУК

Четете още:

Австрийската Kreisel направи електрически Hummer за Терминатора

Най-скъпата автомобилна марка е… Toyota. Отново

Volvo стряска съперниците с цялостна SUV-гама след появяването на XC40

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР