Отоплителният сезон за едно пловдивско семейство тръгна с фалстарт. Преди три

...
Отоплителният сезон за едно пловдивско семейство тръгна с фалстарт.
Преди три
Коментари Харесай

Гневен пловдивчанин: Парното тече, а връзка с Топлофикация н...

Отоплителният сезон за едно пловдивско семейство потегли с провал.

" Преди три дни пуснаха парното вкъщи и от тръбата се появи чудноват теч –започна с няколко капки, само че с течение на времето се усили. За няколко часа водата изпълни тенджера, която бяхме сложили изпод, с цел да не се повреди подовата настилка ", споделя Георги Новичков. Като видял че не може да се оправи самичък с казуса, индивидът почнал да звъни на дежурните телефони на EVN Топлофикация. „ Часове наред не съумях да се свържа с оператор. Автоматичният глас от линията единствено ми съобщаваше, че „ Всички чиновници сега са заети”. А това е сякаш незабавен денонощен телефон”, недоволства индивидът. Упорствал през целия ден, само че без триумф. „ Днес, още със ставането от сън, отново хванах телефона. В 7.30 часа сутринта съумях да подам сигнала за теча, от колцентъра ми записаха адреса и телефона и дадоха обещание, че ще изпратят техническо лице вкъщи, споделя читателят на marica.bg. Така, след 24 часа, първата борба е извоювана, да забележим обаче по кое време ще пристигна майсторът, шеговито обобщава Георги. Заради предстоящото посещаване се наложило брачната половинка му да си вземе отпуск от работа.

Отоплителният сезон в Пловдив започва поетапно на 11 октомври – първо в детски градини и учебни заведения, здравни заведения, публични здания и най-после в жилищата. При проблеми клиентите могат да подават сигнали непосредствено на денонощния телефон на EVN Топлофикация – 0700 1 7898. Всеки подаден сигнал се ревизира и се дава противоположна информация – дали в тази ситуация е належащо да се съобщи техническа услуга и по кое време може да се реализира визитата, споделят от сдружението.

Оттам припомнят, че още през септември са провели осведомителна акция за клиентите по отношение на подготовката за отоплителния сезон.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР