“Отново внесохме в парламента нашето старо предложение правителството да започне

...
“Отново внесохме в парламента нашето старо предложение правителството да започне
Коментари Харесай

Корнелия Нинова: Отново внесохме в парламента нашето предложение за внос на ваксината “Спутник V”

“Отново внесохме в Народното събрание нашето остаряло предложение държавното управление да стартира диалози за импорт на ваксина “Спутник V ”. Това заяви на профила си във Фейсбук водачът на българските социалисти. Тя прецизира, че на следващия ден предлагането ще бъде прегледано в Здравната комисия на Народното събрание.
" Вероятно всички сте видели днешните позорни фрагменти на опашките на персоналните лекари и дефицита на ваксини. Следете на следващия ден кой по какъв начин ще гласоподава в Народното събрание ”, написа ръководителят на Българска социалистическа партия.
 Българска социалистическа партия още веднъж внесе в Народното събрание настояването за импорт на Спутник V Българска социалистическа партия още веднъж внесе в Народното събрание настояването за импорт на " Спутник V "
Българска социалистическа партия още веднъж внесе в Народното събрание предлагането си България да купи от съветската ваксина " Спутник V “, съобщи БНР. Тази концепция п...
Реакцията на Корнелия Нинова идва след днешни информации за неприятни конфликти сред персонални лекари поради дефицит на ваксини. Повторното предложение на левицата българското държавно управление да стартира диалози за закупуване на съветската ваксина “Спутник V ” е разследване от хаоса с неналичието на ваксини в страната.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР