отново утре ще заяви, че България, Румъния и Хърватия трябва

...
отново утре ще заяви, че България, Румъния и Хърватия трябва
Коментари Харесай

Пътят ни към Шенген: Ще застане ли и Швеция срещу България? 


още веднъж на следващия ден ще съобщи, че България, Румъния и Хърватия би трябвало неотложно да бъдат признати в, научи bTV от свои източници.

Очевидна е засилената дипломатическа интензивност сега в Брюксел. Това беше и най-важната тематика в днешните срещи на българския длъжностен министър на Крум Зарков с основни фигури – зам.-председателя на Европейска комисия Вера Юрова и комисарят по правораздаване Дидие Рейндерс. Не е загадка, че трудностите пред нас са политически и могат да дойдат от Нидерландия и вероятно от Швеция.

“Политическите съображения в и вътрешни динамичности там сега са съществена и единствена спънка. България е изпълнила техническите параметри. България се е заела по пътя на дълбоки промени и фактически няма годен мотив, с който тя да бъде спирана и дискриминирана. Мисля, че това не подхожда на самата концепция на Европейски Съюз и откровено се надявам, че в идващите дни ще получим поддръжката и ще се стигне до вярното решение ”, съобщи Крум Зарков.

От Брюксел през днешния ден пристигна и коментар от военния ни министър по отношение на погрешните информации за даряване на самолети F-16 от Нидерландия.

Става въпрос единствено за помощ с образование на наши водачи, посочи Димитър Стоянов и добави, че е песимист за поддържането на нашите МиГ-29 в оперативна подготвеност след 2023 година
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР