Отново усетих силата, която ми дава родната публика. Това сподели

...
Отново усетих силата, която ми дава родната публика. Това сподели
Коментари Харесай

Владинова пред bTV: Отново усетих, че тази публика ми дава сила

Отново усетих силата, която ми дава родната аудитория. Това показа пред bTV Невяна Владинова след бенефисния театър " Сън ", в който тя и друга наша представителка в самостоятелното - Катрин Тасева, взеха присъединяване и се сбогуваха с почитателите.

Бронзовата медалистка от Пезаро през 2017 година, сега изпълняваща ролята на вицепрезидент към федерацията по художествена гимнастика, не скри мощните страсти от шоуто в " Арена Армеец " и благодари за поддръжката през годините.
Снимка: Lap.bg
" Моята кариера завърши още по-отдавна от тази на Катрин (Тасева), само че съм щастлива, че имах още веднъж опцията да играя пред цялостната зала " Армеец ". Едно незабравено възприятие, което ми беше извънредно прелестно да си напомня. Усетих любовта на всички. Усетих, че още веднъж тази аудитория ми дава мощ и се раздадох на макс. ", стартира Владинова.

" Пуснах сълза на финала на осъществяването си. Не съм прочувствен човек, само че няма по какъв начин цялата страст да не ми повлияе. Това бяха сълзи от благополучие. Не бих споделила дори, че са сълзи, само че несъмнено беше от благополучие. "

" Искам да благодаря на публиката, че през целия наш път най-верните ни почитатели, всички които бяха тук, са на крайници за нас. Радвам се, че можем да бъдем подобен образец. Все по-ясно ми става кое е скъпото в нашия спорт. "

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР