Отново тежка катастрофа е станала в печално известния участък от

...
Отново тежка катастрофа е станала в печално известния участък от
Коментари Харесай

На завоя на смъртта: Майка и син бяха в тази кола, която рухна в пропаст край Котел!

Отново тежка злополука е станала в печално известния сектор от пътя сред с. Тича и Коте, написа kotelnews.com. Инцидентът е станал на два километра от входа на село Тича.  Кола се е хвърлила в дерето  точно пред паметника на умрял на това място юноша. В автомобила са пътували майка и наследник от Велики Преслав, за благополучие те не са потърпевши.  Управлявалата FIAT Punto жена, с шуменска регистрация показа: ” Тъкмо беше спряло да вали, цялата пътна настилка беше доста мокра. Познавам пътя, постоянно пътувам отсам.

Въпреки, че се движехме много постепенно, взех решение още да понижа предвид на многото завои.С натискането на спирачките колата сервира, последва удар в мантинелата, след което за елементи от секундата паднахме в дерето. Имахме шанс, че автомобила падна в реката съвсем по гуми и леко остана на една страна, което направи най-бързо и безвредно излизането ни от колата.

Отдавам извънредно значение на обстоятелството, че двамата със сина ми бяхме с защитните колани. Искам да насочва зов към всички водачи постоянно да ги употребяват. Не мога да разясня дали пътната настилка е отговорна за произшествието ни. ” „ След всеки дъжд или роса, тук безусловно стават произшествия, какъв брой хора починаха навръх това място в границите на има няма 300 метра. Това асфалт ли е – погледнете по какъв начин се плъзга. ”, гневи се мъж от Котел, до момента в който чака колата да бъде изтеглена от дерето.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР