Отново ставаме свидетели как представители на ГЕРБ изричат лъжи в

...
Отново ставаме свидетели как представители на ГЕРБ изричат лъжи в
Коментари Харесай

ПП към ГЕРБ: Спрете да лъжете и да ни клеветите

Отново ставаме очевидци по какъв начин представители на ГЕРБ изричат неистини в народен ефир и в обществените мрежи против „ Продължаваме промяната “, с цел да отвлекат вниманието на обществото от действителните проблеми, които са на дневен ред, както и от замитането под килима на висящите въпроси, свързани със законодателството за без значение следствие на основния прокурор и битката с корупцията.

Това се споделя в позиция на Политическа партия, изпратена до медиите. " За облекчение на сътрудниците от ГЕРБ, им припомняме, че в уеб страницата на Народното събрание се разгласяват стенограми и гласувания. И че на лъжата краката са къси ", гласи още позицията.

Ето и част от лъжите и каква в действителност е истината, пишат още от партията:

Днес от ефира на NOVA Даниел Митов повтори лъжата, изречена от Бойко Борисов на брифинг в събота, че „ Продължаваме промяната “ е гласувала срещу законопроекта за назначение на необикновен търговски шеф на " Лукойл ".

ИСТИНА: На 13.01.2023 всички парламентарно показани партии, като се изключи Възраждане, гласоподават ЗА законопроекта, който разрешава назначение на необикновен търговски шеф на " Лукойл ".
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР