Отново ще сме в ретрограден Меркурий от 9 септември до

...
Отново ще сме в ретрограден Меркурий от 9 септември до
Коментари Харесай

Астролог: Предсрочните избори ще са по време на ретрограден Меркурий

Отново ще сме в назадничав Меркурий от 9 септември до 2 октомври. В този интервал планетата въздейства в международен мащаб на политиката, предизвестява астрологът Алена пред bTV.

Най-голямата ми болежка е, че предварителните избори (насрочени са за 2 октомври) ще са по време на назадничав Меркурий, разяснява астрологът. Тя посочи, че е предизвестила за тази заплаха.

Цялата предизборна акция ще е в този интервал, доста е евентуално партиите вътре в обединенията да се изпокарат. Може да повлияе отрицателно и на гласоподавателите, тъй като е мощна вибрацията на страстите, посочи Алена.

В този интервал би трябвало да внимават всички зодиакални знаци, най-щадящ е за въздушните знаци. Земните знаци, които обичат да подреждат живота на другите хора, би трябвало да са най-внимателни. Огнените зодии мъчно ще вършат разлика сред положително и зло, а водните няма да могат да потушат пожара, който сами са си запалили.

2023 година е година на Нептун, който би трябвало да измете всичко неприятно. Хората обаче може да го схванат неправилно.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР