Отново се ремонтира току-що открита след ремонт част от столичния

...
Отново се ремонтира току-що открита след ремонт част от столичния
Коментари Харесай

Преремонтират току-що реконструирана част на бул. Дондуков в София

Отново се ремонтира преди малко открита след ремонт част от столичния бул. „ Дондуков “, съобщи кореспондент на БГНЕС. Ремонтните действия са на същото място, където бяха и преди 20 дни - в правата сред улиците „ Бачо Киро “ и „ Будапеща “.
Този път не се пренареждат паветата по самия бул., по който придвижването въври с цялостна пара, а на велоалеята. Самата велоалея към момента не е пусната за придвижване, само че беше изцяло подготвена още в средата на септември, както и цялата част от Министерски съвет до кръстовището с улица „ Г.С. Раковски “. В момента са извадени част от паветата на велоалеята до бордюра и на тяхно място наподобява се слагат решетки за отводнителни канали. В същото време останалите елементи от велоалеята, които са в региона на някогашния Партиен дом /сега част от парламента/, сега се почистват стремително и се приготвят за стартиране.
Реконструкцията на бул. „ Дондуков “ стартира на 3 юли.
На 4 ноември, повече от месец и половина, откакто придвижването по булеварда в региона от Министерски съвет до улица " Г.С.Раковски " беше реалност и настилката от павета бе подредена, се наложи нейното коригиране. Става дума за правата на „ Дондуков “ сред улиците „ Бачо Киро “ и „ Будапеща “. Движението там беше заградено и майстори пренареждаха още веднъж паветата, които бяха сложени напълно неотдавна. На въпрос на БГНЕС за какво се е наложил този ремонт след ремонта, заместник-кметът Евгени Крусев съобщи на 7 ноември, че ремонтът на бул. „ Дондуков “ още не е завършил. „ Има още работи, които има да се извършват по велоалеята, по паветата, където това е належащо. Вчера беше направена първа проба с трамвайна мотриса през новия бул. по този начин, че работата продължава. Когато завърши ремонтът ще може да приказваме за приключен бул. “, добави тогава зам.-кметът по превоз. Евгени Крусев увери тогава още, че всички наказания, които могат да бъдат наложени и, които са установени от надзора, ще бъдат наложени и ще бъдат приспаднати от заплащането към фирмата-изпълнител на градежа.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР