Отново се образуваха километрични опашки на ГКПП “Маказа“ от желаещи

...
Отново се образуваха километрични опашки на ГКПП “Маказа“ от желаещи
Коментари Харесай

Мераклии за гръцкото море чакат на километрични опашки на ГКПП Маказа

Отново се образуваха километрични опашки на Граничен контролно-пропусквателен пункт “Маказа “ от искащи българи да се възползват от последните слънчеви дни по гръцките плажове. Мераклиите да плажуват край крайбрежията на  Бяло море чакаха към два часа, с цел да преминат през пропускателният пункт.

Черноморието остава желана дестинация за българите през лятото

За разлика от „ Маказа “, през Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Златоград “, ситуацията там бе естествена, без да има опашки, а колите прекосяваха граничната вадичка за към пет минути. Този път обаче не се избира от туристите, поради многото завои и стеснени пътни сектори, като на много места има и пропадания на пътя.
 Мераклии за гръцкото море Dariknews.bg, Адриан Кулев
Очакванията за по-ниски цени през септември в курортните ядра към Ксанти обаче се оказаха мит. Заради огромният интерес от български туристи, гръцките ресторантьори и съдържатели на плажните заведения държат към момента цените от мощния летен сезон.
 Мераклии за гръцкото море Dariknews.bg, Адриан Кулев
Все още е 3 евро цената на кафе с вода, а бирата от 3,50 до 4 евро. Нощувките са от 40 до 120 евро в хотелите към Ксанти, за двойна стая. Българските туристи доминират по плажовете, като множеството избират късите почивки от вида – море за един ден.  
  По тематиката Близо 5 милиона чужденци са посетили България за седем месеца
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР