Отново се налага да стоим повече вкъщи. Не само заради

...
Отново се налага да стоим повече вкъщи. Не само заради
Коментари Харесай

Уютът у дома и неговите предимства

Отново се постанова да стоим повече у дома. Не единствено поради настоящата обстановка, само че и поради ниските температури и леда на открито.

Ето няколко хрумвания с какво можете да уплътните стоенето у дома, тъй че да ви е занимателно, а за какво не и да научите нещо ново и потребно.

Онлайн разглеждане на музеи  cool

Все повече културни институции преобразиха уеб страниците си и вложиха в нови технологии, с помощта на които към този момент оферират на посетителите си висококачествено виртуално прекарване.

Разбира се, става дума за международните музеи, до които в този момент достъпът е доста по-лесен и комфортен. Имат доста безвъзмездни виртуални разходки, изложения и събития. Просто се настанете комфортно и се оставете на изкуството да завладее душата ви.

Освежаване на дома

 iStock/ Getty images/ Freepik

Глътка пресен въздух под формата на пренареждане на дома или смяна в аранжировката постоянно работи някак освежаващо.

Разбира се, надалеч сме от мисълта да ви караме да сменяте плочки и да слагате окачени тавани, а по-скоро да помислите за нови аксесоари и текстил.

Сменете пердетата, сложете нов килим или най-сетне вземете нови кухненски принадлежности. Всяко ново нещо е добре пристигнало, а онлайн извършването на покупки прави насладата още по-голяма, тъй като е обвързвано с нетърпеливо очакване на поръчката да дойде у вас.

Домашни фитнес тренировки

Всички знаем, че декември месец е времето на огромни фамилни сбирки, с отрупани трапези и щедро похапване, това обаче не би трябвало да е оправдания за липса на изваяна дамска фигура, а в противен случай.

Съветваме ви да намерите време за спорт през първите 3 седмици на декември, с цел да може след това с чиста съвест да се насладите на вкусотиите от коледната софра. Вече може да откриете онлайн тренировки за всеки един спорт, единствено ви би трябвало най-малко 30 минути от вашето време и несъмнено, мотивация.

Онлайн извършването на покупки – към този момент е съвременно, а и доста по-бързо

 iStock/ Getty images/ Freepik

С наближаването на коледните празници, няма да ви излъжем в случай че не споделим, че и ние изпадаме в нервност, какво да вземем на обичаните си хора, времето все не стига, а обикалянето от магазин до различен към този момент като че ли от дълго време е мит. Ето за какво все по-често залагаме на онлайн извършването на покупки – отваряме обичаните си уеб сайтове, преглежда и купуваме.

А към този момент посредством онлайн заплащане, това стават единствено с няколко клика.

За непознатите, от няколко седмици към този момент е интензивно и приложението за цифрови разплащания, което умерено може да обезопаси освен заплащането като деяние, само че и да отбрани парите ви като ви оказва помощ да следите разноските си.

Може да заявите карта в три разновидности: пластика, цифрова или виртуална, с виртуалната незабавно можеш да пазаруваш в интернет, а пластиката си я получаваш доставено на адрес – без да се постанова да излизаш от у дома.  wink

Хубавото е, че приложението може да се конфигурира на всички операционни системи и е съвместимо с Apple Watch, смарт часовниците на Garmin и всички устройства.

Както виждате, да стоиш вкъщи от време на време има своите плюсове. Нека бъдем от хората, които виждат чашата на половина цялостна, или да си създадем от поднесените лимони – лимонада, тъй като животът е прекрасен и многообразие дебне отвред.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР