Отново се готви протест пред БНТ за петък вечер. Това

...
Отново се готви протест пред БНТ за петък вечер. Това
Коментари Харесай

Отново се готви протест пред БНТ за петък вечер

Отново се готви митинг пред Българска национална телевизия за петък вечер. Това ще е следващото неодобрение, проведено от две организации- БОЕЦ и Обществен Контрол. В блокадата пред входовете на постройката се включват и хората, които стачкуват всяка вечер в " триъгълника на властта ".
Организаторите означават: " Гражданска Панорама " пред Българска национална телевизия – този петък ще продължим с четвъртото издание, още веднъж от 18.30ч. Това е формат, с който доказахме на продуцентите на истинското седмично предаване на Българска национална телевизия, че няма нищо ужасно в студиото да има специалисти, политици и жители, които не декламират единствено опорни точки на властта.

Гражданската " Панорама " е част от самодейността Граждански конгрес „ Орлов мост”, която БОЕЦ организираме дружно с нашите другари от „ Орлово гнездо”, Обществен контрол”, „ Граждански мегдан”, „ Зелен Младост”.

Докато от студиото на " Панорама " същата вечер отново ще дадат думата на проправителствени говорещи глави, на площада пред Националната телевизия ние осигуряваме различни отзиви, приказваме по тематики и за събития, които медията, издържана с нашите налози, премълчава или неглижира.

Този петък водещ ще бъде журналистът Калин Манолов. Предаването ще е в две елементи, в първата част тематиката е „ ПОДКРЕПА ЗА ЕВЕРОКОМ”. Ще изразим своята поддръжка за малкия екран, която още веднъж е под ударите на институционалните бухалки на ръководещата ни мафия и каним всички, които са били посетители и получили естрада в Евроком, в предаванията на Люба Кулезич, Сашо Диков, Иво Божков, Владо Береану, Николай Колев и така нататък да дойдат, да опишат за участията си и да изразят своята взаимност с публицистите и екипа на малкия екран.

Свободата на словото не е даденост, тя би трябвало да бъде бранена всеки ден, както би трябвало да бъдат защитавани и публицистите и медиите, които я отстояват.
Втората част - " Темите от седмицата " ще разясняваме всичко значимо от миналите дни без цензура и ограничавания.

Като всеки петък, ще останем и по време на самото предаване в ефира на Българска национална телевизия, с цел да посрещнем и изпратим участниците, в случай че се явят такива! Тази гражданска традиция, като израз на националната обич към представителите на ръководещата ни мафия, би трябвало да бъде продължена.

Не можем да бъдем същински свободни без сввобода на словото и без свободни медии!
Елате в петък пред Българска национална телевизия дружно да желаяме ОСТАВКИТЕ на Кошлуков - прислужникът на мафията и на неговите господари Борисов, Гешев, Пеевски и Цацаров! Може и пешком, може и с метрото...
Елате, би трябвало да бъдем задоволително, с цел да покрием и задните входове, към този момент обичани на нашите управници!
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР