Отново с превишена скорост: този път братът на Мис Силикон“

...
Отново с превишена скорост: този път братът на Мис Силикон“
Коментари Харесай

Отново с превишена скорост: този път братът на „Мис Силикон“ кара луда из Варна

Отново с превишена скорост: този път братът на „ Мис Силикон “ кара луда из Варна. И братът на „ Мис Силикон ” кара с превишена скорост. Нарушението е осъществено в центъра на Варна. Йордан Йорданов самичък разгласил клип в обществените мрежи. Кадрите бяха изпратени в рубриката ни „ Моята вест “ от Тихомир Митев.
Катрин Йорданова неведнъж разгласява клипове, в които кара с превишена скорост първокласни коли. За едно от нарушаванията тя беше арестувана за малко.

 

SafeNews напомня, че Софийската районна прокуратура образува кореспонденция по сигнал против „ Мис Силикон “ Катрин Йорданова. Причината – оповестен от нея клип, в който се вижда ръководство на автомобил без ръце по бул. „ История Славянобългарска “ в София, показват от държавното обвиняване.
В сигнала е посочено, че видеото демонстрира, че плеймейтката не държи кормилото, тъй като гали куче.
След запознаване със сигнала, наблюдаващият прокурор е решил, че с цел да бъдат открити събитията по случая, е належащо да се извърши инспекция. Тя е предоставена на Второ районно управление (на МВР) – Столична дирекция на вътрешните работи.
„ Мис Силикон ” Катрин Йорданова е дала позитивна проба за кокаин при осъществен полеви тест за шофиране след приложимост на опиати. Пътната инспекция е осъществена в столичния квартал „ Студентски град “.

„ Тя тренира старателно, спортистка е. В момента тренира бокс и доста се колебая да е употребявала някакви неразрешени вещества ”, разяснява братът на плеймейтката Йордан Йорданов. Тя му споделила, че не е отговорна.
В последните седмици името на 23-годишната Йорданова беше забъркано в няколко абсурда. Първият беше провокиран от качен от нея клип, на който се вижда по какъв начин кола се движи по Автомагистрала „ Тракия “ със скорост от 256 км/ч.

 

Източник: Нова телевизия

Още вести четете в категория България
За още настоящи вести: Последвайте ни в Google News

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР