Отново ремонтираната част от улица Даме Груев не бе пусната

...
Отново ремонтираната част от улица Даме Груев не бе пусната
Коментари Харесай

Движението по ул. „Даме Груев” пак не бе пуснато, хората в района недоволстват

Отново ремонтираната част от улица „ Даме Груев ” не бе пусната за придвижване, макар анонса на Община Пловдив. От  през днешния ден след 10:30 часа трябваше коли да минават по сектора сред бул. „ Македония ” и ул. „ Охрид ” само че и към този час загражденията стоят. Единственото пуснато нещо по улицата са светофарите, които контролират придвижването, което на процедура го няма, само че пък по този метод стопират колите по ул. „ Македония ”.
Прочетете още
Търговци, които имат обекти по улицата, показват недоволството си от обстановката.

“Голям проблем е това. Загражденията пречат и на нас търговците. Хората си мислят, че не могат да минават от тук даже и по тротоарите, поради загражденията и нямаме клиенти ”, сподели притежател на магазин на улицата.

От на следващия ден пък би трябвало да стартира идващият стадий от реконструкцията. Заради това се стопира придвижването по „ Даме Груев “ в правата сред улиците „ Пере Тошев “ и „ Тодор Александров “. Двете кръстовища няма да бъдат затваряни. Указателни табели ще насочват към обходни направления. Предвижда се реконструкцията на цялата улица да завърши до 31 декември.



 

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР