Отново противопоставяне ДПС -ДОСТ. В Джебел двете партии се срещнаха

...
Отново противопоставяне ДПС -ДОСТ. В Джебел двете партии се срещнаха
Коментари Харесай

Противопоставяне в Джебел, присъствие на турски дипломати

Отново опълчване Движение за права и свободи -ДОСТ. В Джебел двете партии се срещнаха на площада на празника на града, сред тях има компактен полицейски кордон.

Лидерът на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ и неговите заместници и депутати са в града, водачът на ДОСТ Лютви Местан също. На площада са и посланикът на Турция в България Хасан Улусой, генералният консул в Пловдив Хюсеин Ергани и други турски дипломати.

Хиляди на площад " 19 май " в Джебел се обърнаха с тил към трибуната, когато думата за одобрение бе дадена на кмета Бахри Юмер. Словото му бе прекъсвано от мощни възгласи " Движение за права и свободи ", " Движение за права и свободи ", заяви " rodopi24.blogspot.bg. " Припомняме, че Юмер бе определен за кмет на Джебел като претендент от Движението, само че малко по -късно той мина в новоучредената партия ДОСТ. Тази заран кметът посрещна в кабинета си водача на ДОСТ Лютви Местан и други лица от националното управление на партията.

Организаторите на Деня на Джебел разрешиха на трибуната да се качи Зюрфетин Хаджъоглу и да произнесе тирада. Той е ръководител на изселническа организация, само че и член на националното управление на ДОСТ. Това партизиране на празника бе посрещнато с мощно освиркване от страна на присъстващите на площада.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР